Portada > Servei de Recursos Educatius > Projectes i Serveis > Tecnologies per a l’Aprenentatge i la Comunicació

Tecnologies per a l’Aprenentatge i la Comunicació

L’SREd i la Factoria  treballem en col·laboració per assessorar i orientar sobre l’ús de Tecnologies per a l’Aprenentatge i la Comunicació (TAC) a tota la Comunitat Universitària.

Aquesta tasca inclou des de l’assessorament en la instal·lació de TAC en les aules de docència, que es realitza des de l’SREd, fins al suport en l’ús de TAC a nivell d’usuari, que s’ofereix des de la Factoria.

Programari i eines 2.0

Programari

La Factoria disposa d’ordinadors equipats amb programari  en les àrees d’ofimàtica, multimèdia, disseny i edició de video i audio, a més d’aplicacions, tant en nivell bàsic com avançat.

Eines 2.0

Des de qualsevol ordinador també es pot accedir a les eines 2.0, és a dir, aplicacions en línia amb funcionalitats gratuïtes que no requereixen d’instal·lació prèvia de programari.

La Factoria ofereix eines 2.0 en les àrees de l’edició multimèdia, la creació de blogs i llocs web, xarxes socials, emmagatzematge, presentacions, enquestes i sondejos, publicació digital, conversió d’arxius i descàrrega de videos, eines de col·laboració, gràfics i diagrames, capturadors de pantalla, cercadors, marcadors socials, traductors i activitats en xarxa.

Maquinari (hardware)

Ús i préstec

La Factoria disposa d’una sèrie de prestacions tecnològiques  que els usuaris poden fer servir en les mateixes instal·lacions.

A més, ofereix un servei de préstec  de material audiovisual com ara càmeres de vídeo digital, càmeres de fotos, gravadores d’àudio digital i trípodes.

Assessorament

L’SREd ofereix assessorament en equipament per a la docència per als Agents Multimèdia de centre i l’Oficina Logística. Aquesta tasca inclou hardware relacionat amb:

- Sistemes per webconferències i videoconferències
- Material interactiu: sistemes de presentació de dades, pissares digitals intercatives, sistemes de recollida de dades i sistemes d’informació
- Sistemes de megafonia

Contacte amb la Unitat Audiovisual a través del telèfon 977 55 80 65 o del correu enric.arilla@urv.cat

Activitats formatives

La Factoria realitza activitats formatives dirigides a PDI i Estudiants orientades a l’adquisició de competències digitals i al coneixement de noves eines tecnològiques.

Per saber-ne més sobre les TAC, podeu consultar la pàgina web de la Factoria Virtual.

Comparteix aquesta pàgina

  • Facebook
  • Twitter
  • Delicious
  • Digg
  • StumbleUpon
  • Add to favorites
  • Email
  • RSS

Switch to our mobile site