Portada > Servei de Recursos Educatius > Projectes i Serveis > Campus Virtual

Campus Virtual

El Campus Virtual és un espai a internet que serveix de suport a la docència universitària.

 L’avantatge principal és que s’hi pot accedir les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana. L’únic que necessiteu és un ordinador amb connexió a internet i un navegador.

En aquest espai es poden publicar continguts, plantejar activitats de diferents tipus, utilitzar les eines de comunicació i fer un seguiment dels alumnes.

La plataforma que utilitzem a la URV és el Moodle, basat en software lliure:

Servei Suport Moodle
El suport moodle consta principalment de quatre grans blocs.

 1. Atenció a l’usuari: El primer és la resolució de dubtes o incidències a través del canal telefònic o de correu electrònic.
 2. Formació i difusió: Dins del PROFID, de l’Institut de Ciències de l’Educació, treballem per oferir tallers de formació en l’ús de la plataforma, destinats al professorat i al personal d’administració i serveis. Aquesta formació s’ofereix en diverses modalitats, entre elles la modalitat sermi-presencial, en la qual s’utilitza la mateixa plataforma objecte de la formació.
 3. A l’inici de cada curs acadèmic l’equip de suport moodle també du a terme una tanda de xerrades a les jornades d’acollida als estudiants de nou accés, per a tots els centres de la URV.
 4. Documentació i tutorials: En aquesta base de coneixement hi publiquem tota aquella documentació que considerem és d’ajuda als usuaris per tal de facilitar la resolució de dubtes en quant a l’ús de l’EVF i les aplicacions associades.

Actualment hi trobareu documentació respecte al moodle, el sistema de videoconferència d’escriptori Adobe Connect, el Pla de Treball i l’aplicatiu d’elaboració de Guíes Docents DocNet.

Projecte Xarxa de Coneixement Moodle
La Xarxa de Coneixement Moodle, és un grup de professorat de la URV que voluntàriament participa en projectes pilot sobre diversos aspectes relacionats amb la formació a través de TIC. Els projectes van des de la vessant més tecnològica, per exemple exmperimentar noves versions del moodle, fins a la vessant més pedagògica, per exemple treballar amb metodologies de coavaluació, el puzzle, aprenentatge basat en problemes, etc..

Comparteix aquesta pàgina

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS

Switch to our mobile site