Portada > Servei de Recursos Educatius > Sobre l’SREd

Sobre l’SREd

Missi贸

El Servei de Recursos Educatius聽tenim com a missi贸: promoure la integraci贸 de les tecnologies de l鈥檃prenentatge i el coneixement (TAC) en l鈥檃ctivitat docent, i oferir respostes integrals que millorin el proc茅s d鈥檈nsenyament i aprenentatge i el facin m茅s eficient i efica莽.

Aquesta missi贸 es concreta en els objectius seg眉ents:

 1. Donar suport integral al desenvolupament de l鈥aprenentatge virtual, en el context d鈥檃ccions formatives presencials, semipresencials i virtuals.
 2. Definir, evolucionar i promoure el model de doc猫ncia no presencial de la URV, generat dins del Pla director, com a instrument necessari per garantir la qualitat en la doc猫ncia.
 3. Afavorir el desenvolupament i la implementaci贸 de processos d鈥檈nsenyament i aprenentatge vinculats al model docent de la URV, en especial al model de doc猫ncia no presencial.
 4. Gestionar i vetllar per la qualitat de la producci贸 de recursos docents i activitats d鈥檃prenentatge.
 5. Gestionar i vetllar per la qualitat de la producci贸 audiovisual de la URV.
Equip de Treball
Coordinaci贸 Administraci贸

- Javier Legarreta javier.legarreta@urv.cat
tel: 977 55 97 09

- Pilar Bartoll pilar.bartoll@urv.cat
tel: 977 55 82 52
TAC – eLearning Audiovisual
- T脿rek Lutfi tarek.lutfi@urv.cat
- Andreu Mart铆 andreu.marti@urv.cat
- Cristian Martinez cristian.martinez@urv.cat
- Gemma Maym贸 gemma.maymo@urv.cat
- Jordi Pujol jordi.pujol@urv.cat
tels: 9509, 9503, 8456, 8032, 8720, 7096
- Enric Arilla enric.arilla@urv.cat
- Jose Javier Barcel贸 Sarria jose.barcelo@urv.cat
- Pere Gil pere.gil@urv.cat
tels: 8065, 9782

 


 

 

 

 

 

 

Localitzaci贸

Edifici W1
Campus Sescelades
Ctra. de Valls, s/n.
43007 Tarragona

Coordenades GPS:
N 41潞 7′ 54.08″ – E 1潞 14′ 28.95″ (N 41.131698521 – E 1.241373047)

Mostra al mapa

Col路labora amb l鈥橲REd

Beques de col路laboraci贸 a l鈥橲REd

Si ets estudiant de la URV i est脿s motivat per algun dels nostres 脿mbits d鈥檃ctuaci贸 (enlla莽 cap a 脿mbits), anualment des de l鈥橲REd posem al teu abast diferents beques de col路laboraci贸, mitjan莽ant les quals procurem que les persones que s鈥檌ncorporin pugin enriquir el seu aprenentatge i ampliar els seus coneixements en el camp objecte de les mateixes.
Les beques de col路laboraci贸 amb l鈥橲REd s贸n:

 • Suport Moodle. Col路laboraci贸 amb l鈥橴nitat TAC – eLearning, en la formaci贸 i atenci贸 a l鈥檜suari en l鈥櫭簊 del Campus Virtual, i d鈥檃ltes plataformes de suport a la doc猫ncia
 • Programaci贸. Col路laboraci贸 amb聽l鈥橴nitat TAC – eLearning, en la programaci贸 i manteniment d鈥檃plicatius i plataformes de suport a la doc猫ncia
 • Audiovisuals. Col路laboraci贸 amb l鈥橴nitat d’Audiovisuals, en les tasques de producci贸 audiovisuals.

Per informaci贸 sobre els per铆odes de presentaci贸 de sol路lictuds a les beques pots adre莽ar-te al Centre d鈥橝tenci贸 als Estudiants

脌mbits d鈥檃ctuaci贸

Dins d鈥檃quest 脿mbit treballem per vetllar per la qualitat de la producci贸 audiovisual de la URV, aix铆 com per atendre les necessitats de la comunitat educativa en la producci贸, realitzaci贸 i post-producci贸 de material audiovisual.

Des d鈥檃quest 脿mbit, i en coordinaci贸 amb la Factoria del CRAI, actuem per afavorir la integraci贸 de les Tecnologies de l鈥橝prenentatge i la Comunicaci贸 en l鈥檃ctivitat acad猫mica de la URV. Campus Virtual, Infraestructures audiovisuals i solucions de comunicaci贸 per Internet, web 聽2.0, virtualitzaci贸 de la doc猫ncia,鈥 s贸n alguns dels camps en els que treballem.

Campus Virtual de la URV, basat en la plataforma Moodle, incloent manteniment, gesti贸, desenvolupament, integracions, suport i formaci贸, 茅s, per si sols, un dels nostres principals 脿mbits d鈥檃ctuaci贸.

 

Comparteix aquesta p脿gina

 • Facebook
 • Twitter
 • Delicious
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Add to favorites
 • Email
 • RSS

Switch to our mobile site